Konu Sahibi
Kullanıcıların kullandığı işletim sistemi ve tarayıcı bilgilerini toplayarak forum yöneticilerine detaylı istatistikler sunar.
Böylece kullanıcı deneyimini optimize etmek ve teknik sorunları tespit etmek kolaylaşır.
Özellikler
Snog OsBrowser 2.0.13, XenForo forumlarında kullanıcıların tarayıcı ve işletim sistemi bilgilerini detaylı şekilde takip etmek isteyen yöneticiler için ideal bir eklentidir.
Detaylı raporlama, mobil uyumluluk ve özelleştirilebilir panel görünümü ile forum yönetimini güçlendirir ve kullanıcı deneyimini optimize etmeye yardımcı olur.
Snog OsBrowser eklentisini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
Böylece kullanıcı deneyimini optimize etmek ve teknik sorunları tespit etmek kolaylaşır.
Özellikler
- İşletim sistemi ve tarayıcı takibi: Kullanıcıların hangi cihaz ve tarayıcı ile forumu ziyaret ettiği görüntülenebilir.
- Detaylı istatistikler: Forum genelinde kullanıcı cihaz dağılımı, tarayıcı tercihleri ve işletim sistemi yüzdeleri raporlanabilir.
- Zaman bazlı analiz: Ziyaretçi verileri gün, hafta veya ay bazında takip edilebilir.
- Mobil uyumluluk: Eklenti tüm cihazlarda doğru şekilde çalışır ve verileri doğru toplar.
- Kullanıcı grubu bazlı raporlama: Belirli kullanıcı gruplarının cihaz kullanım istatistikleri ayrı ayrı incelenebilir.
- Özelleştirilebilir panel görünümü: Yönetici panelinde istatistiklerin gösterim şekli ve filtreler ayarlanabilir.
- XenForo 2.2 sürümleri ile uyumludur.
- Toplanacak veri türlerini belirleme (tarayıcı, işletim sistemi, cihaz tipi)
- Zaman bazlı raporlama ve filtreleme seçeneklerini yapılandırma
- Kullanıcı grubu bazlı istatistik ayarlarını yapma
- Panelde veri görselleştirme ve grafik seçeneklerini özelleştirme
- Mobil ve masaüstü görünüm optimizasyonu
- Forum yöneticilerine kullanıcı cihaz ve tarayıcı tercihleri hakkında net bilgi sağlar.
- Kullanıcı deneyimini geliştirmek ve teknik sorunları tespit etmek için kullanılabilir.
- Yönetici panelinden kolayca özelleştirilebilir ve kontrol edilebilir.
- Mobil uyumlu tasarımı sayesinde tüm cihazlardan doğru veri toplanır.
- Zaman bazlı analiz ve kullanıcı grubu raporlama ile detaylı istatistik imkânı sunar.
- Veri toplama sürecinde kullanıcı gizliliğine dikkat edilmelidir.
- Panelde görüntülenen grafik ve tabloların doğru çalışması için tarayıcı uyumluluğu sağlanmalıdır.
- Mobil ve masaüstü görünüm optimizasyonu yapılmazsa bazı istatistikler eksik veya hatalı görünebilir.
Snog OsBrowser 2.0.13, XenForo forumlarında kullanıcıların tarayıcı ve işletim sistemi bilgilerini detaylı şekilde takip etmek isteyen yöneticiler için ideal bir eklentidir.
Detaylı raporlama, mobil uyumluluk ve özelleştirilebilir panel görünümü ile forum yönetimini güçlendirir ve kullanıcı deneyimini optimize etmeye yardımcı olur.
Snog OsBrowser eklentisini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.