ADDON Snog Flags 2.2.1 Level 5

Konu Sahibi

XenConsept

Admin
Developer
Konular
344
Kullanıcıların içerikleri işaretlemesini ve raporlamasını kolaylaştırarak forum yönetimini destekler.
Level 5 yetki seviyesi sayesinde, sadece belirli yetkili kullanıcılar içeriklerin durumunu kontrol edebilir ve yönetebilir.

Özellikler
  • İçerik işaretleme: Kullanıcılar, uygun olmayan veya dikkat gerektiren içerikleri işaretleyebilir.
  • Level 5 yetki seviyesi: Sadece belirli kullanıcı grupları içerik işaretlerini görebilir ve yönetebilir.
  • İşaret durumu takibi: İşaretlenen içeriklerin durumu yönetici panelinden detaylı olarak izlenebilir.
  • Bildirim ve raporlama: İşaretlenen içerikler için yöneticilere veya yetkili kullanıcıya bildirim gönderilir.
  • Mobil uyumluluk: İşaretleme ve yönetim fonksiyonları tüm cihazlarda düzgün şekilde çalışır.
  • Özelleştirilebilir stil: İşaret ikonları ve bildirim tasarımı yönetici panelinden ayarlanabilir.
Uyumluluk
  • XenForo 2.2 sürümleri ile uyumludur.
Yönetici Paneli Ayarları
  • Hangi kullanıcı gruplarının içerik işaretleyebileceğini belirleme
  • İşaret ikonlarının ve bildirimlerin görünümünü özelleştirme
  • İşaretlenen içeriklerin yönetim ve onay süreçlerini yapılandırma
  • Bildirim ve raporlama seçeneklerini belirleme
  • Mobil görünüm optimizasyonu
Avantajlar
  • Forumda düzeni ve içerik kalitesini korumaya yardımcı olur.
  • Level 5 yetkisi ile işaretleme ve yönetim süreci sadece yetkili kişiler tarafından yapılabilir.
  • Yönetici panelinden kolayca kontrol edilebilir ve özelleştirilebilir.
  • Mobil uyumlu tasarımı sayesinde her cihazda sorunsuz kullanım sağlar.
Dikkat Edilecek Noktalar
  • İşaretleme yetkileri doğru şekilde yapılandırılmalıdır; aksi takdirde yetkisiz kullanıcılar içeriklere müdahale edebilir.
  • Bildirimlerin ve raporların doğru çalışması için ayarların dikkatli yapılması gerekir.
  • Mobil ve masaüstü görünümünün uyumlu olması sağlanmalıdır.
Sonuç
Snog Flags 2.2.1 Level 5, XenForo forumlarında içeriklerin işaretlenmesini ve yönetilmesini sağlayan etkili bir eklentidir.
Level 5 yetki seviyesi, detaylı yönetim, bildirim ve raporlama seçenekleri ile forum düzenini ve içerik kalitesini artırmaya yardımcı olur.

Snog Flags eklentisini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Geri
Üst Alt