YARDIM Admin panelde hata alıyorum

Dikkat
Forumumuzda Türk yazılım geliştiricilerinin ürettikleri içerikleri paylaşmak yasaktır.
Bu tür eklenti, tema, şablon düzenlemeleri ile ilgili değişiklikler için paylaşım yapmadan önce forum yönetiminden izin almalısınız.
Konu Sahibi

HasanM

User
Konular
4
Admin panelde sürekli bu hata veriyor. Eklentileri kontrol ettim ama nereden yaptığını bulamadım.

• ErrorException: Please deselect Enhanced search in Similar threads options page.
  • src/XF/Error.php:77

Yığın izleme

#0 src/addons/Andy/SimilarThreads/Repository/SimilarThreads.php(512): XF\Error->logError('Please deselect...')
#1 src/addons/Andy/SimilarThreads/XF/Pub/Controller/Thread.php(60): Andy\SimilarThreads\Repository\SimilarThreads->getSimilarThreadsEnhanced(4, 398, 'looks xfa...')
#2 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(352): Andy\SimilarThreads\XF\Pub\Controller\Thread->actionIndex(Object(XF\Mvc\ParameterBag))
#3 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(259): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass('XF:Thread', 'Index', Object(XF\Mvc\RouteMatch), Object(xenMade\STMLT\XF\Pub\Controller\Thread), NULL)
#4 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(115): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchFromMatch(Object(XF\Mvc\RouteMatch), Object(xenMade\STMLT\XF\Pub\Controller\Thread), NULL)
#5 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(57): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop(Object(XF\Mvc\RouteMatch))
#6 src/XF/App.php(2513): XF\Mvc\Dispatcher->run()
#7 src/XF.php(524): XF\App->run()
#8 index.php(20): XF::runApp('XF\\Pub\\App')
#9 {main}

Çözüm
Admin Panelinizde Similar Threads eklentisinin ayarlarına girin,

Enhanced Search yanındaki kutucukta bulunan tiki kaldırıp kaydedin.

Admin paneldeki hataları temizleyin. İyi forumlar.