Konu Sahibi
Kullanıcıların içerikleri işaretlemesini ve raporlamasını kolaylaştırarak forum yönetimini destekler.
Level 5 yetki seviyesi sayesinde, sadece belirli yetkili kullanıcılar içeriklerin durumunu kontrol edebilir ve yönetebilir.
Özellikler
Snog Flags 2.2.1 Level 5, XenForo forumlarında içeriklerin işaretlenmesini ve yönetilmesini sağlayan etkili bir eklentidir.
Level 5 yetki seviyesi, detaylı yönetim, bildirim ve raporlama seçenekleri ile forum düzenini ve içerik kalitesini artırmaya yardımcı olur.
Snog Flags eklentisini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
Level 5 yetki seviyesi sayesinde, sadece belirli yetkili kullanıcılar içeriklerin durumunu kontrol edebilir ve yönetebilir.
Özellikler
- İçerik işaretleme: Kullanıcılar, uygun olmayan veya dikkat gerektiren içerikleri işaretleyebilir.
- Level 5 yetki seviyesi: Sadece belirli kullanıcı grupları içerik işaretlerini görebilir ve yönetebilir.
- İşaret durumu takibi: İşaretlenen içeriklerin durumu yönetici panelinden detaylı olarak izlenebilir.
- Bildirim ve raporlama: İşaretlenen içerikler için yöneticilere veya yetkili kullanıcıya bildirim gönderilir.
- Mobil uyumluluk: İşaretleme ve yönetim fonksiyonları tüm cihazlarda düzgün şekilde çalışır.
- Özelleştirilebilir stil: İşaret ikonları ve bildirim tasarımı yönetici panelinden ayarlanabilir.
- XenForo 2.2 sürümleri ile uyumludur.
- Hangi kullanıcı gruplarının içerik işaretleyebileceğini belirleme
- İşaret ikonlarının ve bildirimlerin görünümünü özelleştirme
- İşaretlenen içeriklerin yönetim ve onay süreçlerini yapılandırma
- Bildirim ve raporlama seçeneklerini belirleme
- Mobil görünüm optimizasyonu
- Forumda düzeni ve içerik kalitesini korumaya yardımcı olur.
- Level 5 yetkisi ile işaretleme ve yönetim süreci sadece yetkili kişiler tarafından yapılabilir.
- Yönetici panelinden kolayca kontrol edilebilir ve özelleştirilebilir.
- Mobil uyumlu tasarımı sayesinde her cihazda sorunsuz kullanım sağlar.
- İşaretleme yetkileri doğru şekilde yapılandırılmalıdır; aksi takdirde yetkisiz kullanıcılar içeriklere müdahale edebilir.
- Bildirimlerin ve raporların doğru çalışması için ayarların dikkatli yapılması gerekir.
- Mobil ve masaüstü görünümünün uyumlu olması sağlanmalıdır.
Snog Flags 2.2.1 Level 5, XenForo forumlarında içeriklerin işaretlenmesini ve yönetilmesini sağlayan etkili bir eklentidir.
Level 5 yetki seviyesi, detaylı yönetim, bildirim ve raporlama seçenekleri ile forum düzenini ve içerik kalitesini artırmaya yardımcı olur.
Snog Flags eklentisini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.