Neler yeni

DESTEK Kategori içindeki konu başlığı kısmını kaldırma

Önemli Uyarı

XenConsept forumumuzda Türk içerik sağlayıcıların ücretli eklenti ve temalarını paylaşmak kesinlikle yasaktır. Buna uymayan üyeler uyarılmaksızın forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.

Important Warning

Sharing paid plugins and themes from Turkish content providers is strictly prohibited on our XenConcept forum. Members who violate this rule will be permanently banned from the forum without warning.

Konu Sahibi

ALemci44

User
Konular
3
Merhabalar kategori içerisine girince konu başlığı car tıkladığında direk konu konu açma moduna giriyor burayı nasıl kaldıra bilirim.

Konu Sahibi
mesela küçükköylüler diye kategori var ve bunun alt kategorıleri mesela duyurular buraya girince açılmıs konular varya burada hemen üstte konu başlığı var oraya tıklayınca direk konu açma moduna giriyor yanı konu baslıgı yazıyorsun ve konuyu yazıyorsun burada olmasını ıstemıyorum zaten konu aç butonu var bu gereksız gelıyo

temanızın extra.less şablonuna ekleyip dener misiniz;

Kod:
.structItem .structItem-cell--newThread {
       display:none!important;}

Çözüm
Konu Sahibi
temanızın extra.less şablonuna ekleyip dener misiniz;

Kod:
.structItem .structItem-cell--newThread {
       display:none!important;}
Denedim ve oldu çok teşekkür ederim.
Aslında bu platformda çoğu kişinin arayıpda bulamayacağı konuları soruyorum bunlar benxe şablon değişikliğin de ve ga uugun bir kategoride tek tek konu açılıp söylenmeli

Zevkler ve renkler değişiyor, forum sahiplerinin de istekleri kendi forum konseptleri doğrultusunda olduğu için, bu açıdan bakıldığında sonsuz sayıda döngüye giriyor.
Siz sordukça biz çözüm bulacağız ve böylece XenForo kütüphanesi yeni içerikler kazanacak. İyi ki varsınız...

Konu Sahibi
Zevkler ve renkler değişiyor, forum sahiplerinin de istekleri kendi forum konseptleri doğrultusunda olduğu için, bu açıdan bakıldığında sonsuz sayıda döngüye giriyor.
Siz sordukça biz çözüm bulacağız ve böylece XenForo kütüphanesi yeni içerikler kazanacak. İyi ki varsınız...
Doğru söylüyor sunuz sizde iyiki varsınız. Yazım hataları için kusura bakmayın telefondan yazıyorum birde çocukla meşkul olduğum için arada kaynıyor. 🌹

Geri