ADDON Infdev Feedback System Basic 1.0.0.10

Konu Sahibi

XenConsept

Admin
Developer
Konular
344
XenForo Infdev Feedback System Basic 1.0.0.10, Xenforo 2.3 forum sahiplerinin kullanıcı geri bildirimlerini toplamasına, düzenlemesine ve yönetmesine yardımcı olmak için geliştirilmiş hafif ama işlevsel bir geri bildirim yönetim eklentisidir. Bu eklenti özellikle kullanıcı isteklerini, hata bildirimlerini ve önerileri merkezi bir yerde toplayarak yönetim ekibine sistemli bir çalışma imkânı sunar. XenForo altyapısıyla tam uyumlu çalıştığı için panel ve şablon yapısına doğal şekilde entegre olur. Performans odaklı tasarım yaklaşımı sayesinde forumun genel yükünü artırmadan sürekli kullanılabilir durumda kalır. Pek çok temel özellik ücretsiz paket kapsamında sunulurken, sistemin yapısı geliştirilebilir modüllere de açıktır.

Eklentinin temel işlevi, forum üyelerinin geri bildirim göndermesine imkân tanımak ve bu geri bildirimlerin yönetici tarafından belirli kategorilere ayrılarak değerlendirilmesidir. Bunun içinde hata raporları, geliştirme önerileri, topluluk istekleri veya genel sistem geri bildirimleri gibi alanlar bulunur. Gönderilen her bildirim ayrı bir kayıt olarak ele alınır ve yönetici veya moderatör tarafından durum etiketiyle işaretlenebilir. Bu durumlar genellikle açık, çözüldü, beklemede gibi seçeneklerden oluşur. Böylece hem yönetim ekibi hem de geri bildirim yapan kullanıcı, talebin hangi aşamada olduğunu takip edebilir.

Sürüm 1.0.0.10 ile gelen yenilikler, performans ve stabilite üzerine yoğunlaşan optimize edilmiş bir yapıya dayanır. Bu sürüm, veri tabanı sorgularının hafifletilmesi, geri bildirim listeleme ekranlarının hızlandırılması ve yönetim paneli seçeneklerinin daha okunabilir hâle getirilmesi gibi geliştirmeler içerir. Aynı zamanda geri bildirim formlarında kullanılan giriş alanlarının güvenliği artırılmış, spam niteliğindeki geri bildirimleri azaltmak için filtreleme mekanizmaları iyileştirilmiştir. Eklentinin bu sürümü XenForo 2.x standartlarına tam uyumludur ve şablon yapısındaki son değişiklikleri destekler.

Kullanıcı deneyimi açısından eklenti oldukça basit ve anlaşılabilir bir arayüze sahiptir. Üyeler geri bildirim gönderirken yalnızca başlık, açıklama ve kategori seçimi gibi temel alanları doldurur. Yönetim tarafında ise çok daha detaylı seçenekler mevcuttur. Yöneticiler geri bildirimlere öncelik değeri ekleyebilir, yanıt verebilir, durum güncelleyebilir ve gerekirse kaydı arşivleyebilir. Eklentinin tasarımı forumun varsayılan temasına otomatik şekilde uyum sağlar. İstenildiğinde HTML ve CSS düzenlemeleriyle stil üzerinde çeşitlendirme yapılabilir.

Eklentinin yönetim paneli bölümü, yapılandırma seçenekleriyle geniş kapsamlı bir kontrol sağlar. Genel ayarlar bölümünde geri bildirim formunun aktif olup olmayacağı, hangi kullanıcı gruplarının sistemden yararlanabileceği ve bildirimlerin hangi mod denetiminden geçeceği belirlenebilir. Ayrıca yeni geri bildirim gönderildiğinde yönetime bildirim gitmesi için uyarı sistemi devreye alınabilir. Bu sayede hiçbir geri bildirim gözden kaçmadan değerlendirilebilir.

Infdev Feedback System Basic, topluluk iletişimini güçlendirmeyi amaçlayan bir yapıya sahiptir. Kullanıcıların görüşlerini sistemli bir biçimde iletebilmesi, forum yönetiminin daha bilinçli kararlar almasını sağlar. Yazılımın temel mimarisi hızlı, hafif ve sade olacak şekilde tasarlandığı için her ölçekteki forum tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Aynı zamanda daha geniş topluluk ihtiyaçları için geliştirilebilir modüllere uygun bir altyapı sunar. Bu nedenle hem başlangıç seviyesindeki forumlar hem de daha profesyonel topluluklar için ideal bir geri bildirim çözümüdür.

Infdev Feedback System Basic 1.0.0.10 eklentisini aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Geri
Üst Alt